Buitenschilderwerk

Verf beschermt hout tegen vocht, warmte en kou. Door de wisselende weersomstandigheden in ons land, slijt de laag verf en wordt deze dof en dunner. Tot het moment dat het hout er doorheen zichtbaar begint te worden.

Reparaties voorkomen

Wat is er vervelender dan elke dag tegen kaal wordend hout te kijken. U ziet de problemen voor zich, maar onderneemt geen actie. Hoe langer u wacht met de schilderbeurt, des te duurder bent u uit.

Geld besparen

Hout dat al begint te rotten kunt u niet meer schilderen. Eerst moet het rotte deel worden vervangen. Na de reparatie moet er als nog geschilderd worden. De stap van reparatie had bespaard kunnen blijven.

Waardebehoud

Naast het voorkomen van reparaties, ziet uw huis er niet alleen beter uit; de woning blijft langer zijn waarde behouden. Met regelmaat uw schilderwerk controleren en onderhouden, verlengt u de levensduur. U verdient het onderhoud uiteindelijk wel terug.

Alleen al door met regelmaat spinnenwebben, zand en ander vuil weg te vegen, blijft de verflaag langer goed. Een kleine moeite voor een prettig gemak!

Vraag nu een offerte aan!